Hoe werkt deze website

Particulieren kunnen op deze website een hulpvraag en/of een hulpaanbod plaatsen. Hiervoor moet u een account aanmaken. Om een account aan te maken zijn alleen uw e-mailadres en een wachtwoord vereist. Het account kan te allen tijde worden stopgezet. Wanneer  er een reactie is op uw hulpvraag of hulpaanbod wordt dit automatisch gestuurd naar het e-mailadres waarmee u uw account heeft aangemaakt. U kunt desgewenst ook anoniem een vraag of aanbod plaatsen.

Wilt u alleen reageren? Dan hoeft u geen account aan te maken.

Een vraag plaatsen

Heeft u hulp nodig voor uw boodschappen of voor het ophalen van medicijnen?
Ga bovenin het menu naar Hulpvragen >  Een vraag of aanbod plaatsen. Voordat u dit kunt doen moet u een account aanmaken. De logingegevens die u aanmaakt worden ook gestuurd naar het e-mailadres waar u uw account mee heeft aangemaakt. Binnen uw account plaatst u uw vraag. Deze wordt direct zichtbaar op de website. Bezoekers van deze website die graag willen helpen kunnen dan per reageren op uw vraag. Deze krijgt u binnen op het e-mailadres waarmee u zich heeft aangemeld.

U kunt ook zoeken binnen het aanbod op deze website: Ga dan naar Hulpaanbod > Al het aanbod". 


Wilt u graag helpen of een aanbod plaatsen?

Ga dan bovenin het menu naar Hulpvragen > Alle vragen. U kunt direct reageren op een hulpvraag zonder in te loggen. U kunt natuurlijk ook een aanbod plaatsen. Ga dan bovenin het menu naar Hulpaanbod >  Een aanbod of vraag plaatsen. Voordat u dit kunt doen moet u  een account aanmaken. De logingegevens die u hierbij aanmaakt worden ook gestuurd naar het e-mailadres waar u uw account mee heeft aangemaakt. Binnen uw account plaatst u uw aanbod. Deze wordt direct zichtbaar op de website.

Een vraag of aanbod stopzetten

Uw kunt uw vraag of aanbod te allen tijde wijzigen of stopzetten. Dit doet u binnen het account bij "Mijn eerder geplaatste vragen of aanbod". Wanneer u op de vraag of aanbod klikt kunt u in het formulier de 'Status: niet actief" selecteren. Sla het formulier op. De vraag of het aanbod is direct verwijderd van de website.

Uw account verwijderen

U kunt te allen tijde uw account verwijderen. Dit doet u door in te loggen en op de button 'Persoonsgegevens wijzigen' te klikken. Daarna klikt u op de button 'Profiel verwijderen'.

Volgen | Social Media