Aan deze website wordt gewerkt

Over de Buurthulpcentrale

Over de Buurthulpcentrale

Hulpvragen matchen

De applicatie Buurthulp brengt mensen die een hulpvraag hebben in contact met mensen die hulp kunnen bieden. Mensen die andere willen helpen kunnen een aanbod plaatsen. Een marktplaats voor wijkbewoners. De applicatie kan als complete website fungeren met bijv. een agenda en/of nieuwsoverzicht en informatiepagina's.

Particulieren kunnen op deze website een hulpvraag en/of een hulpaanbod plaatsen. Hiervoor dient er een account te worden aangemaakt. Reageren op een vraag of aanbod kan met en zonder account. Wanneer er wel een account is aangemaakt worden reacties op vraag en aanbod in het account geplaatst. Zo is alles makkelijk in één keer te overzien.

De buurthulpcentrale kan naast de vrijwilligersvacaturebank of binnen het vrijwilligersplatform gebruikt worden maar is ook naast uw eigen website te plaatsen in uw eigen huisstijl. 

De applicatie wordt beheerd met het CRVS, een crm van WMOMO.

Wilt u meer informatie over onze buurthulpcentrale ontvangen? Bel ons dan op (023) 785 3110 of mail naar info@wmomo.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen.